maandag 13 mei 2013

Seks... en toen was het stil


Een onderwerp waar, gek genoeg, nog steeds niet voluit over gesproken kan worden. Nog steeds is alles wat ook nog maar met het woord seks te maken heeft taboe. Maar niet voor mij. Waarom niet spreken over iets dat onderdeel is van de natuur, het dagelijks leven en daarmee van iedereen. Want inderdaad, ook al weet ik dat je er liever niet over denkt, ook je ouders doen het nog.


Neem even een slok water, kom weer tot rust, want daar wilde ik het niet over hebben hoor. Ik zie je denken: gelukkig. Waar ik het over wilde hebben is de seks zelf. Wat we allemaal wel eens gezien hebben in een schunnige film, of dat stiekeme filmpje op internet. Want geef toe, ook jij hebt wel eens een porno site bezocht, met als gevolg het bekijken van een filmpje. Wat hebben al die filmpjes gemeen? Inderdaad ze kreunen, tot ze erbij neervallen. Maar is dit wel nodig om het ultieme genot te krijgen?

Via verschillende fora op internet kom ik toch tot de, misschien wel schrikbarende, conclusie dat geluid tijdens seks niet veel toevoegt. Voor iedereen verschillend natuurlijk, maar het gros van de mensen beweerd dat stille seks eerder en beter tot het ultieme gevoel leidt.

En dat is eigenlijk heel logisch. Want doe je ogen maar eens dicht, en let op het geluid om je heen. Door je te focussen op een zintuig, wordt deze sterker ervaren. Neem als voorbeeld blinde en slechthorende mensen. Blinde mensen hebben een beter gehoor en doven een beter zicht. Door het afsluiten van je spraak kan je je concentreren op je andere bezigheden. En zo geniet je dus veel beter en meer van die nachtelijke bezigheden. Dus ook tijdens onze gemeenschappelijke genotsmomenten laat stilte zijn kracht zien.

Psst... ik ben heel benieuwd of je het met me eens bent.
Ik zou zeggen, vroeg naar bed en proberen maar...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten